Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirke sörfőző módra

Csirke sörfőző módra
Csirke sörfőző módra
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 Sört főzni még nem próbáltam, de sörrel főzni igen. A sörből főzés közben az alkohol elillan, és mégis csodálatos ízt ad a húsnak.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizzsel vagy főtt tésztával kínálhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított, feldarabolt csirkét forró vajon pirosra sütjük.
  2. Rádobjuk a tisztított, vékonyra szeletelt hagymát és a tisztított, szeletelt gombát. Hozzáadjuk az összes fűszert, a paradicsompürét, ráöntjük a sört, és fedő alatt majdnem puhára pároljuk.
  3. Fedőt levéve sűrűre főzzük.
  4. Apróra vágott petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 11 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 491
elküldve: 1
receptkönyvben: 52
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: sörös receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sörös csirke, csirke sörrel és gombával

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

macskati
macskati Tue, 2014-06-17 16:12

Kedves Marcsi, egyszerű receptet kerestem, erre esett a választás, mivel kedvelem a receptjeidet. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Egyszerű, gyors, semmi fakszni, és nagyon finom ízvilág. Petrezsely
emmel meghintve pedig még igazán szép is. Sárgarépás tagliatellével körítettem, és nagy sikert arattam. Köszönöm a receptet, és további jó ötleteket kívánok, Macskati.

sarai eva
sarai eva Fri, 2014-06-06 11:18

Szia Marcsi!
Hát ez az étel aztán jó a javából! Sok receptedet elkészítettem már és egyre sem tudnám azt mondani, hogy rossz, vagy nem ízlik.
Hihetetlenül jól tudod az alapanyagokat kombinálni, párosítani.
Jó dolgokat tudott kihozni belőled a férjed. A dicséret Neki is jár!
Üdvözöllek: Éva

Marcsisef
Marcsisef / Marcsisef Wed, 2014-05-14 16:00

Kedves Anci.
Nagyon köszönöm az elismerést.
Régóta nem voltam gépközelben, így utólag, szívből gratulálok, hogy a Hét szakácsa lettél!!
Napsütéses hétvégét kívánok!
Üdv. Marcsi

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Wed, 2014-05-14 11:47

Köszönöm Marcsikám ezt a szuper receptet, mert bizony annak látszik ! Ki lesz próbálva ! Szép napot kívánok: Anci

675
csirke 1.3 kg
gomba 20 dkg
vöröshagyma 2 nagy fej
vaj 5 dkg
borókabogyó 10 db
fekete bors 10 szem
babérlevél 2 db
sűrített paradicsom 5 dkg
sör 5 dl
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint