Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkeburger ahogy Norbi készíti

Csirkeburger ahogy Norbi készíti
Csirkeburger ahogy Norbi készíti
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ropogósságot kísérleteztem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket kettévágjuk, a felületet megpirítjuk száraz serpenyőben.
  2. A húst ledaráljuk, vagy pürésítjük botmixerrel, befűszerezzük és a morzsával, esetleg kevés áztatott kenyérrel összeforgatjuk.
  3. A panírhoz előkészítjük a lisztet, felvert, sózott tojást és a morzsával elkevert keményítőt és átszitált, darabolt zabpelyhet. Ettől a morzsától garantáltan ropogós marad a husi.
  4. Az alsó zsemlére jöhet a forró olajban hirtelen kisütött húspogácsa, a saláta és a majonéz ízlés szerinti mennyiségben.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 372
elküldve: 3
receptkönyvben: 180
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ropogós csirkeburger, hamburger csirkemellből, csirkemelles hamburger

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

545
hamburger zsemle 4 db
csirkemell filé 30 dkg
zsemlemorzsa 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldfűszer 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
tojás 1 db
zsemlemorzsa 2 ek
zabpehely 1 ek
étkezési keményítő 0.5 evőkanál
salátalevél 8 db
majonéz 2 ek
napraforgó olaj 1 dl