Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb favágó módra

Csirkecomb favágó módra
Csirkecomb favágó módra
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az igazi favágó módra tükörtojással írja, de mi sült tojással szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk a sóval, borssal megszórt csirkecombokat, és fóliával letakarva elősütjük.
  2. Megpucolt vöröshagymát és a fokhagymát felkarikázzuk, csirkemellsonkát felkockázzuk.
  3. Olajon megdinszteljük, ízlés szerint fűszerezzük, majd a csirkecombokra halmozzuk, és 10 percre vissza tesszük sülni.
  4. Felvert tojásokat megsütjük, és a megsült húson elosztjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 272
elküldve: 2
receptkönyvben: 53
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántottás csirkecomb, sonkás-hagymás sült csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

579
csirke felsőcomb 6 db
fokhagyma 3 gerezd
csirkemell sonka 15 dkg
tojás 5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 5 ek