Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb gombás raguval

Csirkecomb gombás raguval
Csirkecomb gombás raguval
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha már unod a rántott csirkét.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat felaprítjuk, a gombát összevágjuk, a krumplit, paradicsomot, uborkát felszeleteljük. A krumplit félig megfőzzük.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, rárakjuk a combokat, mindkét oldalán megsütjük. Hozzáadjuk a krumplit, majd a gombát, fűszerezzük, együtt pároljuk, sütjük.
  3. Tálalunk. A tányérra rakunk egy combot, köré a krumplit, ragut, paradicsomot és uborkát, korianderlevéllel díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 070
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemell gombaraguval, gombaszószos csirkecomb, sült csirkefalatok gombás szósszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

447
csirkecomb 2 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
csiperkegomba 1 nagy db
burgonya 3 közepes db
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
csípős fűszerpaprika 2 teáskanál
olívaolaj 1 ek
paradicsom 2 db
koriander 1 szál
csemegeuborka 1 db