Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb juharsziruppal és chilivel

Csirkecomb juharsziruppal és chilivel
Csirkecomb juharsziruppal és chilivel
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletesen passzol a juharszirup a chilihez és baconhöz.:-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, lebőrözzük.
  2. Sóval, borssal fűszerezzük, és vékonyan meghintjük fahéjjal.
  3. A bacon szalonnát csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a kk őrölt csilit (ha valaki csípősen szereti, akkor egy kisebb chili paprikát kimagozva beledarabolhat), a juharszirupot, az olívaolajat és a citromlevet.
  4. Jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a combokat.
  5. Egy jénait vékonyan kikenünk olívaolajjal, belefektetjük a combokat, és mindegyik tetejére halmozunk a baconös szószból. Lefedjük.
  6. 210°C-on kb. 50 perc alatt készre sütjük.
  7. Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
  • sütési hőfok: 210°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 810
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Alkonyat

Mióta szakács: 2012.03.26.
83 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkecomb juharsziruppal-chilivel és baconnel, juharszirupos-chilis csirkecomb, szalonnás csirkecomb, juharszirupos-baconös csirkecomb chilivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1196
csirkecomb 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 1 db
juharszirup 2 ek
olívaolaj 2 ek
citromlé 1 ek
fahéj 1 csipet
bacon 12 dkg