Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb mogyorómártásban

Csirkecomb mogyorómártásban
Csirkecomb mogyorómártásban
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes variáció csirkecombra!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. A hagymához tesszük a csíkokra vágott csirkecombfilét. összesütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a vizet. Fedő alatt kevergetve puhára főzzük.
  2. Ezután hozzákeverjük a durvára vágott sós mogyorót. Kis idő elteltével pedig a felkockázott paradicsompaprikát. Pár percig kevergetjük, majd beleöntjük a keményítővel elkevert tejszínt. Mielőtt levennénk a tűzről, hozzáadjuk a finomra aprított petrezselyemzöldet.
  3. Melegen, párolt rizzsel tesszük asztalra.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 494
elküldve: 0
receptkönyvben: 60
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
440 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mogyorós csirke

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

327
csirkecomb 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
földimogyoró 5 dkg
főzőtejszín 1.5 dl
étkezési keményítő 10 g
petrezselyem 1 csokor
paradicsompaprika 1 db
fekete bors 1 kk
0 ízlés szerint
víz 0.5 dl