Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb savanyú káposztával és birssel

Csirkecomb savanyú káposztával és birssel
Csirkecomb savanyú káposztával és birssel
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még mindig tart a birsalmaszezon, vettem a piacon savanyú káposztát, gyorsan összehoztam őket. A neten sok hasonló recept van, merítettem az ötletekből. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát egy kicsit kimossuk, ha nagyon savanyúnak találjuk, különösen a savanykás birssel kombinálva.
  2. A hagymákat megpucoljuk, vastagabb szeletekre vágjuk. A birsalmákat megpucoljuk, felkockázzuk. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A káposztát leszűrjük, kicsavarjuk.
  3. A sütőtál aljára egy picike olajat öntünk. Erre jön a birsalma, rá a káposzta és a hagyma. Közé dugdossuk az apró darabokra törögetett babérlevelet. A tetejére helyezzük a csirkecombokat. Alufóliával szorosan befedjük.
  4. Az előmelegített sütőben kb. 35-40 percig sütjük. A végén fólia nélkül kicsit rápirítunk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x18 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 202
elküldve: 2
receptkönyvben: 85
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
242 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: ősz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsis csirkecomb

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

473
csirke felsőcomb 3 db
savanyú káposzta 20 dkg
birs 2 db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
babérlevél 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek