Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecombok csiperkegombával és édesburgonyával

Csirkecombok csiperkegombával és édesburgonyával
Csirkecombok csiperkegombával és édesburgonyával
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az édesburgonya mostanában az egyik nagy kedvencem. Ha pedig nem találunk, akkor kiváló helyettesíthető sütőtökkel vagy sütnivaló burgonyával. Ezt az ételt pedig azért ajánlom, mert nagyon gyors és különleges egytálétel, amelyhez semmi extra alapanyag nem szükséges. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyers, megpucolt, kockára vágott édesburgonyát, a felnegyedelt gombákkal a tepsi aljára helyezzük.
  2. A sózott, borsozott csirkecombokat és a fokhagymagerezdeket ezekre rátesszük. Ha új fokhagymát használunk, akkor nem szükséges megpucolni.
  3. Szórjunk meg kakukkfűvel, és 200 fokos sütőben, fedő alatt pároljuk puhára kb. 60 perc alatt.
  • sütési hőfok: 220°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 117
elküldve: 2
receptkönyvben: 45
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
110 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis csirke gombával, gombás csirkecombok a sütőből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

468
csiperkegomba 500 g
shiitake gomba 200 g
édesburgonya 2 db
csirkecomb 5 db
fokhagyma 1 fej
kakukkfű 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint