Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecombok gombás-póréhagymás raguban

Csirkecombok gombás-póréhagymás raguban
Csirkecombok gombás-póréhagymás raguban
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez nem egy bonyolult recept. A rohanó hétköznapokon is bátran készíthetjük éhes családunknak. Tálalhatjuk galuskával vagy párolt rizzsel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat lebőrözzük, megmossuk, a szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy kis olajban üvegesre sütjük, majd beletesszük a karikákra vágott pórét, amit szintén üvegesre pirítunk. Felengedjük a húslével, felforraljuk, beletesszük a combokat, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. 45 perc főzés után beleszórjuk a szeletekre vágott gombát, és további 15 percig (ha túl sok levet engedne, fedő nélkül) főzzük.
  3. Ha hús puha, behabarjuk a liszttel elkevert tejszínnel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 825
elküldve: 4
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Csillagánizs

Mióta szakács: 2012.05.12.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkecombok gombás-póréhagymás-tejszínes raguban, tejszínes csirke, gombás csirkecombok tejszínes szószban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Petimama
Petimama Sun, 2017-10-22 21:14

Ez volt nálunk a mai ebéd. Mindenkinek nagyon ízlett. Köszönöm az ötletet.

528
póréhagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
csontlé 1.5 dl
gomba 600 g
főzőtejszín 3 dl
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
babérlevél 2 db
finomliszt 2 csapott ek
csirke alsócomb 8 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
füstölt szalonna 5 dkg