Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkefasírt baconben

Csirkefasírt baconben
Csirkefasírt baconben
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebédre készült, pirított tarhonyával és tejfölös uborkasalátával.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát a libazsíron, hogy tudjon kicsit hűlni. A csirkemellfilét ledaráljuk.
  2. A zsemlét beáztatjuk vízbe, majd jól kinyomkodjuk belőle.
  3. Hozzáadjuk a darált húshoz a tojást, zsemlét, mustárt, majorannát, sót, borsot és a libazsírral dinsztelt hagymát, majd jól elkeverjük.
  4. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Zsírpapírra rakosgatjuk keresztben a bacon szeleteket. A közepében halmozzuk a húst, majd feltekerjük. A zsírpapír segítségével, belefordítjuk a tepsibe, és alufólia alatt készre sütjük. Körülbelül 50 perc alatt.
  5. Langyosra hűtve, szeletelve tálalhatjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 840
elküldve: 1
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: szlovák
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vagdalt baconben sütve, fasírozott

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

610
csirkemell filé 100 dkg
bors 0 ízlés szerint
2 csipet
majoranna 1 csipet
tojás 2 db
mustár 1 teáskanál
libazsír 1.5 ek
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 kis db
zsemle 1 db
bacon 11 szelet