Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkegulyás Glaser konyhájából

Csirkegulyás Glaser konyhájából
Csirkegulyás Glaser konyhájából
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű étel. Mi nagyon szeretjük.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábasban felhevítjük az olajat, megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a pirospaprikát.

  2. Hozzáöntünk 1 dl vizet, elforraljuk, majd hozzáadjuk a combokat. Kevés sóval meghintjük, és óvatosan kevergetve addig pirítjuk, míg a hús felülete elveszti nyers színét.

  3. Hozzáadjuk a hámozott, apró kockákra vágott paradicsomot és az ugyancsak apróra szelt zöldpaprikát. Hozzáöntünk 500 ml vizet, és addig főzzük, míg a hús félig megpuhul.

  4. Ekkor beletesszük a kockákra vágott burgonyát, az apróra vágott fokhagymát és a köményt. Az egészet puhára főzzük.

  5. Ízlés szerint sóval, csípős paprikával ízesítve, forrón tálaljuk.

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 083
elküldve: 2
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gulyásleves csirkehússal, csirkés gulyás, paprikás húsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

588
csirke felsőcomb 4 db
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 50 g
burgonya 200 g
zöldpaprika 1 db
paradicsom 1 db
fűszerpaprika 1 teáskanál
őrölt fűszerkömény 0.5 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
víz 1 dl
víz 500 ml