Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkegulyás a szabadban

Csirkegulyás a szabadban
Csirkegulyás a szabadban
95 perc / előkészület: 15 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre itt a jó idő, indulhat a kerti parti!! Na, és ha van lehetőség finomakat főzőcskélni, az még jobban feldobja az ember hangulatát. A pattogó parázs hangja, a gulyás illata a levegőben, csicsergő madarak hangja....... kell ennél több??!!!!

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Finom, puha, rozsos kenyérrel kínáljuk!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a tüzet. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát. Fűszerpaprikával megszórjuk, feleresztjük kevés vízzel. Rátesszük a kisebb darabokra levágott csirkehúst, legalább 20 percig pároljuk. Feleresztjük a paradicsomlével. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel meghintjük.
  2. Hozzáadjuk a karikára vagy félkarikára vágott zöldségeket. Félpuhára főzzük. Ekkor adjuk hozzá a tisztított, karikára vágott burgonyát, a tört fokhagymát és a többi fűszert, zeller, illetve petrezselyem levelét. Készre főzzük, közben kóstolgatva, szükséges-e még utána fűszerezni. Tálalhatjuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 394
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
717 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: szüret, buli receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

csirkeleves, bográcsban főtt csirkegulyás, csirkegulyás bográcsban, csirkehús egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

450
sertészsír 2 ek
vöröshagyma 2 közepes db
fűszerpaprika 2 teáskanál
víz 4 l
paradicsomlé 3 dl
csirkecomb 5 db
ételízesítő 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
sárgarépa 2 közepes db
pasztinák 1 nagy db
burgonya 5 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
kakukkfű 1 kk
bazsalikom 0.5 teáskanál
oregánó 1 kk
petrezselyem 1 csokor
zellerlevél 2 db