Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkehúsos lepény

Csirkehúsos lepény
Csirkehúsos lepény
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alapötlet egy kakukkfüves padlizsános lepény volt... Ezt próbáltam felturbózni, több-kevesebb sikerrel :) Könnyű, ízletes.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Könnyű vacsorának ajánlom. Baráti összejöveteleken is kiváló, ízletes egyszerű salátával tálalva.

Fehérborral kitűnő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajastésztát vékonyra nyújtjuk. A gáztepsit kibéleljük sütőpapírral, és ráhelyezzük. A csirkemellet vékonyan szeleteljük, besózzuk.
  2. A tészta tetejére halmozzuk a hozzávalókat a következő sorrendben. Alul legyen az előre enyhén besózott csirkemell. Erre tesszük a parmezán felét, majd a spenótleveleket. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint meghintjük kakukkfűvel, kapribogyóval. Ezután meglocsoljuk a tejföllel, és rátesszük a maradék parmezánt. Enyhén meglocsoljuk az olívaolajjal is.
  3. 200 fokon légkeveréssel 25-30 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 382
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panyitimi

Mióta szakács: 2008.12.04.
19 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: pite
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkehúsos pite, leveles pite csirkehússal töltve, spenótos-csirkehúsos lepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

595
leveles tészta 1 csomag
csirkemell filé 20 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
spenót 5 dkg
olívaolaj 2 ek
parmezán sajt 5 dkg
tejföl 5 ek
kapribogyó 1 teáskanál