Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkehúsos - spárgás penne

Csirkehúsos - spárgás penne
Csirkehúsos - spárgás penne
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nagy tavaszvégi, nyáreleji, spárgás lelekesedésem egyik szüleménye volt.
Sajnos csak volt:(
Könnyű, pikáns, különleges, finom.
Jó étvágyat!                           
...majd jövőre:))))))))
 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Valami könnyű, száraz, gyümölcsös fehérbor, esetleg rozé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pennét roppanósra megfőzzük, kihűtjük.
  2. A csirke apróhúst kevés napraforgóolajon lepirítjuk.
  3. A spárgát tisztítás után citromlével, cukorral, sóval 3 percig főzzük, majd jéghideg vízben kihűtjük (így szép zöld marad a színe), aztán daraboljuk.
  4. A szárított paradicsomot felaprítjuk.
  5. Az előkészített alapanyagokat összekeverjük, lime-al, sóval, borssal, olívaolajjal összeforgatluk.
  6. Tálaljuk, majd a tányéron parmezánforgácsokkal meghintjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 967
elküldve: 7
receptkönyvben: 244
elkészítve: 10/14
Facebookon megjelent: -

szakács

z1

Mióta szakács: 2010.12.04.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kategória: tészta
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lime-os spárga tésztával és csirkehússal, csirkés penne spárgával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

797
penne 50 dkg
zöldspárga 50 dkg
csirkemell filé 50 dkg
szárított paradicsom 15 dkg
limelé 1 fél lime-ból nyert
citromlé 1 fél citromból nyert
cukor 1 ek
olívaolaj 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
parmezán sajt 2 dkg
olajbogyó 8 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint