Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkekrémleves galuskával

Csirkekrémleves galuskával
Csirkekrémleves galuskával
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Először meglepetésnek készült ebédre, azóta már többször is csináltam, nagy sikert aratott.smileyheart

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A galuskához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A  zölségeket megfőzzük. Amíg főnek, addig a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és sóval, vegetával, borssal ízesített kevés vízben főzzük, lassú tűzön.
  2. A zöldségzöldjét apróra vágjuk.
  3. Amikor a krumpli és a sárgarépa megfőttek, összeturmixoljuk. Öntsük rá a húsra, és kevergessük csomómentesre, főzzük tovább. Majd a tejszínt tegyük hozzá, kevergessük közben.
  4. Közben készítsük el a galuskatésztát és egy külön edényben, sós, forrásban lévő vízben főzzük meg. Ha megfőtt a galuskánk tegyük bele a krémlevesbe.
  5. Szedjük ki tányérba, szórjunk a tetejére zöldjégzöldjét és már ehetjük is. laugh

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 14 848
elküldve: 3
receptkönyvben: 171
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Lilibella

Mióta szakács: 2011.10.10.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

tejszínes csirkekrémleves, krémleves csirkéből

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

269
csirkemell filé 30 dkg
burgonya 5 közepes db
sárgarépa 2 db
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
főzőtejszín 1 dl
víz 1.5 l
tojás 1 db
víz 0.5 dl
1 kk
finomliszt 5 dkg