Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj curry-szószban

Csirkemáj curry-szószban
Csirkemáj curry-szószban
35 perc / előkészület: 25 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mártást, ha nem elég sűrű, besűríthetjük kevés hideg vízzel elkevert étkezési keményítővel is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk, mossuk, leszárítjuk, majd a lisztben megforgatjuk.
  2. A felhevített olajra szórjuk a májat és megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és aranysárgára pirítjuk.
  3. Felöntjük a levessel, kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a curryt, és szójaszószt. Sóval, borssal ízesítjük, és hozzákeverjük a creme fraichet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 233
elküldve: 2
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirke-curry májból, csirkemáj curryvel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

446
csirkemáj 500 g
finomliszt 1 púpozott ek
vöröshagyma 200 g
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 3 ek
szárnyas alaplé 200 ml
curry por 2 teáskanál
szójaszósz 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
crème fraîche 100 g