Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban

Csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban
Csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkemáj helyett el lehet készíteni pulyka- vagy sertésmájjal is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk, mossuk, leszárítjuk, majd a lisztben megforgatjuk.
  2. A felhevített olajra szórjuk a májat, és megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és aranysárgára pirítjuk.
  3. Felöntjük a mustárral elkavart tejszínnel, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk a bazsalikommal.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 782
elküldve: 10
receptkönyvben: 265
elkészítve: 22/32
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

máj mustármártásban, csirkemáj tejszínes-mustáros szószban

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pofiful
Pofiful Mon, 2015-06-01 14:03

Köszönjük, nagyon ízlett. Ajánlom mindenkinek a receptet!!

435
csirkemáj 800 g
finomliszt 2 evőkanál
vöröshagyma 2 közepes fej
napraforgó olaj 3 ek
mustár 2 ek
főzőtejszín 300 ml
bazsalikom 2 ek