Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj párizsias bundában

Csirkemáj párizsias bundában
Csirkemáj párizsias bundában
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fedő alatt érdemes sütni, nehogy fröcsögjön az olaj. A máj sok D-vitamint tartalmaz!

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a sűrű palacsintatésztát a tojásból, a lisztből, a tejből, pici sóból.
  2. A májat mosás után jól lecsepegtetjük.
  3. Belemártjuk a sűrű maszába, majd meleg olajban (fedő alatt) kisütjük.
  4. Krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 7 614
elküldve: 0
receptkönyvben: 151
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
714 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemáj palacsintatésztában, bundás csirkemáj burgonyapürével,párizsi bundában sült csirkemáj,csirkemáj párizsi bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Amurath
Nyulas / Amurath Fri, 2011-08-19 09:40

Kedves Iluska, én is szoktam így készíteni, de sütőben sütöm, akkor nincs olajszag és még egészségesebb is. a bunda így is ropogós! :-) Szép napot, Zsuzsa

342
csirkemáj 8 db
tojás 1 db
tej 2.5 dl
finomliszt 10 dkg
0 ízlés szerint