Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj saláta gránátalmával

Csirkemáj saláta gránátalmával
Csirkemáj saláta gránátalmával
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A keleti fűszerezés és a gránátalma édessége varázsolja ellenállhatatlanná ezt a salátát.

www.salatazz.hu

hozzávalók / 4 adag

A májhoz

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

A májhoz

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, római köménnyel ízesítjük, majd lefedve pároljuk 10 percig.
  3. Levesszük a fedőt, és további 5 percig pirítjuk.

A salátához

  1. Az olívaolajat összekeverjük a citromlével, egy csipet sóval és kevés frissen őrölt borssal.
  2. A gránátalmát kimagozzuk, és hozzáadjuk a magokat az öntethez.
  3. A salátakeveréket tálba szedjük, majd meglocsoljuk az öntettel, és a megpirított májjal együtt tálaljuk.
  4. Kevés citromhéjat reszelünk a tetejére.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 340
elküldve: 2
receptkönyvben: 106
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

májas saláta, vegyes sali csirkemájjal

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

264
vöröshagyma 1 közepes db
csirkemáj 40 dkg
római kömény 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromhéj 1 citromból nyert
olívaolaj 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 4 ek
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
gránátalma 1 db
salátakeverék 300 g