Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj Sztroganov módra

Csirkemáj Sztroganov módra
Csirkemáj Sztroganov módra
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krumplipürével tálaltam, és díszítésképpen fodros petrezselyemmel díszítettem.:)

hozzávalók / 4 adag

A májhoz

A mártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. Vöröshagymát apróra, savanyú uborkát vékony csíkokra, gombát vékony szeletekre szeleteljük.

  2. Májat kissé nagyobb darabokra vágjuk.

  3. Olajon megdinszteljük a hagymát, majd átpirítjuk rajt a májat, sózzuk, fűszerezzük.

  4. Hozzáadjuk a gombát és az apróra vágott petrezselymet.

  5. Fedő alatt puhára pároljuk. És amikor már majdnem kész, hozzáadjuk az uborkát.

  6. Közben elkészítjük a mártást: lisztet, tejfölt, mustárt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az egészet ráöntjük a májra.


 

  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 12 164
elküldve: 8
receptkönyvben: 317
elkészítve: 16/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sztroganov máj, tejszínes mustáros csirkemáj, csirkemáj csemegeuborkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

297
csirkemáj 50 dkg
vöröshagyma 1 db
0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csemegeuborka 10 közepes db
gomba 20 dkg
petrezselyem 1 csokor
finomliszt 2 evőkanál
mustár 1 ek
tejföl 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint