Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájas csirkepörkölt (Csirkepaprikás 4.)

Csirkemájas csirkepörkölt (Csirkepaprikás 4.)
Csirkemájas csirkepörkölt (Csirkepaprikás 4.)
55 perc / előkészület: 20 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az igazi magyar étek.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tésztával vagy jó magyarokhoz híven nokedlivel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a csirkecombokat és kettévágjuk.
  2. Megpirítjuk a hagymát egy kis zsíron, majd tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.
  3. Beletesszük a csirkecombokat, a megtisztított csirkemájat és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje a húsokat.
  4. Ízesítjük: sóval, borssal és majorannával.
  5. Mikor megfőtt (ez kb. 30 perc), tejföllel behabarjuk.


statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 20 198
elküldve: 0
receptkönyvben: 141
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kategória: pörkölt
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemájas csirkepörkölt, csirkepörkölt csirkemájjal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Habiszli
Habiszli Tue, 2018-04-17 23:40

A recepttel semmi probléma, de amiben tejföl van azt paprikásnak nevezzük, nem pörköltnek!
Üdv.

sundi03
SzoLeda / sundi03 Wed, 2016-03-09 17:38

Elkészítettem. Annyit változtattam, hogy a felső combokat mellel helyettesítettem, mert nálunk az megy, de így is jó lett. Nagyon finom lett a májtól a szaft! :)

878
csirkecomb 6 db
vöröshagyma 1 kg
tejföl 175 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
csirkemáj 20 dkg
mangalica zsír 10 dkg