Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájas-hagymás rántotta

Csirkemájas-hagymás rántotta
Csirkemájas-hagymás rántotta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez nagyon egyszerű: akárhányszor megyünk anyámhoz, mindig ezt csináljuk, ez már családi tradíció nálunk és nagyon imádjuk, hamar megvan, isteni finom és laktató!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Én sört szoktam hozzá fogyasztani, úgy a legfinomabb. :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felvágjuk a szalonnát és pirítjuk addig, amíg jön egy kis zsiradék, aztán beletesszük a májat de kis lángon dinszteljük, mert különben mire odajutunk, kemény lesz (az meg már nem olyan jó).
  2. Aztán ha már a máj is elkezd pirulni egy kicsit, beletehetjük a hagymát, ha már üveges, akkor mehet bele a tojás, és a végén lehet ízesiteni a sóval, és borssal. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 196
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

ankuska

Mióta szakács: 2012.03.16.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

családi rántotta szokásos módon elkészítve, májas rántotta, hagymás-májas omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

233
tojás 8 db
csirkemáj 1 db
vöröshagyma 2 db
1 csipet
bors 1 csipet
füstölt szalonna 4 dkg