Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájas őzgerinc

Csirkemájas őzgerinc
Csirkemájas őzgerinc
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő finomság. Bár, aki szereti a csirkemájat:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemájat megpucoljuk, feldaraboljuk, ízlés szerint sózzuk, és olajon megsütjük.
  2. Lisztet tejföllel, tojással és a sajttal simára keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Májat összekeverjük a sajtos masszával.
  4. Egy őzgerincformát kibélelünk a baconszalonnával, beleöntjük a masszát, kilógó szalonnavégeket ráhajtjuk, majd sütőben készre sütjük.
  5. Miután megsült, kicsit hűtjük, kiborítjuk a formából, és szeleteljük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 555
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1128 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

májas őzgerinc, májrolád

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

717
csirkemáj 50 dkg
finomliszt 4 csapott ek
tejföl 4 ek
tojás 4 db
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bacon 12 szelet
napraforgó olaj 2 ek