Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájas puffancs

Csirkemájas puffancs
Csirkemájas puffancs
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukámtól kaptam a receptet, egyszerű és finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat ledaráljuk, a lilahagymát apróra reszeljük, a tojások fehérjét habbá verjük.
  2. A tojássárgákhoz adjuk a lisztet, a prézlit, a májat, a hagymát, sót, borsot, és jól elkeverjük.
  3. Majd a habot, és tegyük hidegre kb. 5-10 percre, majd bő olajba kiskanállal vagy evőkanállal puffancsokat kanalazunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 798
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

májas puffancs, csirkemájas fasírt, májas fasírt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

175
csirkemáj 20 dkg
lila hagyma 1 kis db
tojás 2 db
finomliszt 1 evőkanál
zsemlemorzsa 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint