Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájas salátaöntet

Csirkemájas salátaöntet
Csirkemájas salátaöntet
21 perc / előkészület: 15 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Izgalmas vinaigrette variáció, Anthony Bourdain új, Bisztrókonyha c. könyvéből.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított csirkemájat a vajon oldalanként 3-3 percig pirítjuk. Hűlni hagyjuk.
  2. A májat turmixba tesszük, a serpenyőt pedig újra felmelegítjük és az ecetet beleöntve fakanállal felkapargatjuk a sok finomságot az edény aljáról. Ezt is a turmixba öntjük.
  3. Mixeljük.
  4. Fokozatosan hozzáöntjük az olívaolajat.
  5. Közben kóstolgatjuk. Sózzuk-borsozzuk.
  6. Felhasználásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 069
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkemáj vinaigrette, csirkemájas ecetolajöntet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

265
csirkemáj 5 dkg
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 0.3 dl
olívaolaj 4 dl