Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájkrém házilag 2.

Csirkemájkrém házilag 2.
Csirkemájkrém házilag 2.
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Linborinál olvastam, és ki kellett próbálnom. Nagy sikere volt egy baráti traccspartyn, sok lilahagymával, jégsalátával és lilakáposztával.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát olajon megdinszteljük, majd rátesszük a májat.
  2. Kicsit sütjük rajta, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, beleszórjuk a fűszereket és puhára főzzük a májat.
  3. Közben a tojásokat keményre főzzük.
  4. A tojásokat megpucoljuk, a májat kiszedjük, pirospaprikával megszórjuk, ha kell, még fűszerezzük és botmixerrel pépesítjük.
  5. Ha túl sűrű, akkor a máj főzőlevéből adjunk hozzá egy keveset.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 24 761
elküldve: 2
receptkönyvben: 294
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

vimizo

Mióta szakács: 2008.05.05.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

házi csirkemájkrém, házi májkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

114
csirkemáj 25 dkg
tojás 3 db
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek