Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell császárszószban

Csirkemell császárszószban
Csirkemell császárszószban
41 perc / előkészület: 1 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem enni is és elkészíteni is a csirkemellből készített ételeket. Az egyik honlapon találtam rá erre a "császárias" finom ételre.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst apró kockára vágjuk. Ízéls szerint fűszerezzük a fűszerkeverékekkel, és meglocsoljuk olajjal.
  2. Összekeverjük egy tálba a szendvicskrémet, a tejszínt, belenyomkodjuk a fokhagymát és az apróra vágott újhagymát. Sózzuk-borsozzuk a szószt.
  3. Egy serpenyőben megpirítjuk a húst. Amikor már majdnem kész a  hús, ráöntjük a szószt, és 5-10 percig még sütjük. Ha szükséges, kevés liszttel sűrítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 286
elküldve: 3
receptkönyvben: 273
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tejszínes-újhagymás csirkemell, tejszínes csirkeragu

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

banfizs
MotlaLePula / banfizs Wed, 2011-10-12 16:21

Szia Csilla! Remek recept: egyszerű és nagyszerű kategória. :-) Ma másodjára csinálom meg az elmúlt pár napon belül közkívánatra. :-) Szép napot! Üdv: Zsuzsi

blondevilke
Blondevilke / blondevilke Wed, 2011-07-27 14:13

Szia Csilla! Megkérdezhetem a szendvicskrémet hol szoktad venni, milyen márkájú? Szeretném majd elkészíteni a receptedet.
Köszi
blondevilke

380
csirkemell filé 100 dkg
szendvicskrém 100 g
főzőtejszín 4 dl
újhagyma 2 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
csirke fűszersó 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1 csapott ek