Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell Dupla Burger

Csirkemell Dupla Burger
Csirkemell Dupla Burger
35 perc / előkészület: 25 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkemell kedvelőknek ajánlva.

hozzávalók / 4 adag

Pácolás

Előkészítés

Tálalás

Szólj hozzá!

elkészítés

Pácolás

  1. A csirkemellet szeleteljük fél centis vastagságúra, szükség szerint klopfoljuk.
  2. Az alapanyagokat merülőturmixszal egyneművé keverjük.
  3. A húst a páccal bekenjük, és érleljük 2-3 órát.

Előkészítés

  1. A hamburger zsemlét 3 részre vágjuk.
  2. A zöldségeket előkészítjük, szeleteljük.

Elkészítés

  1. A csirkemellet grillezzük.
  2. A hamburger zsemle minden oldalát grillezzük.
  3. Megsütjük a krumplit.

Tálalás

  1. A pirított zsemléket megkenjük vékonyan majonézzel vagy ketchuppal.
  2. Adagonként két szelet csirkemellet a zöldségekkel vegyesen rétegezzük, a kész hamburgert kis fanyárssal átszúrjuk, hogy stabil legyen.
  3. Tálaláskor a hasábburgonya mellé adunk még ketchupot és majonézt.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 310
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett csirkehúsos burger, csirkeburger, csibeburger

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1964
csirkemell filé 80 dkg
3 dkg
fehér bors 1.5 dkg
joghurt 3 dl
napraforgó olaj 2 dl
kakukkfű 1 dkg
bazsalikom 2 dkg
hamburger zsemle 4 db
jégsaláta 15 dkg
paradicsom 25 dkg
kígyóuborka 25 dkg
lila hagyma 15 dkg
hasábburgonya 80 dkg
napraforgó olaj 3 dl
majonéz 15 dkg
ketchup 150 g