Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell párizsi módra

Csirkemell párizsi módra
Csirkemell párizsi módra
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (16)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkemellnek az egyik legfinomabb elkészítése, nagyon szeretjük. Ha már unjuk a rántott húst, ezt készítem. A kisfiam is imádja.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Rizst, krumplipürét ajánlok hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell-szeleteket besózzuk, kb. fél órát hagyjuk állni.
  2. Egy kis tálkába lisztet teszünk, egy másikban egy egész tojást egy villával kissé felverünk.
  3. A hússzeleteket először a lisztben, majd a tojásban és megint a lisztben, majd a tojásban megforgatjuk.
  4. Bő, forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 68
össznézettség: 165 427
elküldve: 8
receptkönyvben: 814
elkészítve: 68/90
Facebookon megjelent: 1

szakács

Andi80

Mióta szakács: 2011.12.16.
380 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párizsi csirkemell, csirkemell párizsiasan, párizsi módra készített csirkemellfilé

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sun, 2016-05-29 15:15

Sokszor tényleg a legegyszerűbb a legjobb!

arkantak
arkantak Sat, 2012-11-03 10:56

A Csirkemell nagyon nagyon finom így, sohasem szárad ki, és valahogy olyan kellemesen retró kaja:) Rizibizivel és ubisalival. Ma ez lesz nálunk az ebéd:)

veressandrea
Andi80 / veressandrea Wed, 2012-07-11 09:15

Kedves Éva-Anyóca, Bocsánat a késői válaszért, most teljes konyha felújítás van és kevés a szabad időm :-( De nemsokára kész a szép, új konyhácskám :-)
Fincsi, érdemes kipróbálni.
Szép napot és hetet kívánok! Andi

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2012-07-09 23:52

Érdekes, így még nem próbáltam, pedig adott lett volna a dolog..:-))
Köszönöm szépen, jöhet! :-D

Szép estét, és szép napot kívánok keddre!
Éva-Anyóca

749
csirkemell filé 40 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 4 evőkanál
tojás 1 db
napraforgó olaj 2 dl