Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell szezámmagban

Csirkemell szezámmagban
Csirkemell szezámmagban
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukámnál ebédeltem, és ami volt otthon, összedobtuk, finom lett.

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell szeleteket kissé kiklopfoljuk, majd megkenjük mustárral, és 3 szeletre rakunk 2-2 szelet füstölt tarját, majd a felmaradt hús szeletekkel beborítjuk.
  2. Az így kapott kis csomagokat lisztbe, felvert tojásba, majd szezámmagba forgatjuk, és olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 641
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tarjás bundás csirkemell, szezámmagos bundában sült töltött csirkemell, bundás csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

572
csirkemell filé 50 dkg
mustár 3 kávéskanál
füstölt-főtt tarja 15 dkg
finomliszt 3 evőkanál
tojás 2 db
szezámmag 10 dkg