Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemelldarabkák párizsiasan

Csirkemelldarabkák párizsiasan
Csirkemelldarabkák párizsiasan
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom feltét a borsófőzelékhez, de rizibizivel sem rossz.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szeleteljük tetszőleges darabokra a húst (én keresztben vágtam ujjnyi szeletekre). De ne nagyon vékonyra, mert akkor száraz lesz. Törjük át a fokhagymát, és kenjük a húsokra. Pihentessük a hűtőben 1-2 órát.
  2. Készítsük el a bundát: keverjük el a tojásokat a liszttel, amit elkevertünk a sütőporral, adjuk hozzá a tejet, szódavizet és sót.
  3. Amikor sütni akarjuk a húst, tegyük az olajat serpenyőbe, hevítsük fel.
  4. Sózzuk be a húsokat (előbb nem kell, mert kiszárad). Mártsuk a bundába, és tegyük a meleg olajba. Ne mozgassuk egy percig legalább, mert lejön a bunda. Ha aranysárga, fordítsuk meg, és süssük készre.
  5. Szedjük papírtörlőre, és tetszőleges körettel fogyasszuk, ha a leírtak szerint jártunk el, puha, szaftos húst készítettünk.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 297
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
72 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párizsi csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

328
csirkemell filé 45 dkg
tojás 2 db
finomliszt 3 púpozott ek
tej 1 dl
1 teáskanál
szódavíz 2 dl
sütőpor 1 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd