Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkepaprikás 10. - zöldborsós

Csirkepaprikás 10. - zöldborsós
Csirkepaprikás 10. - zöldborsós
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Príma Konyha egyik számában találtam.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Főtt tészta vagy galuska.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk, és egy kevés olajon megfonnyasztjuk. Rádobjuk a húsokat is (én az egész combot kettévágtam, és a mellet is.)
  2. Addig pirítjuk, amíg a hús ki nem fehéredik. A pirospaprikával meghintjük, elkeverjük, és öntünk rá kb. 2,5-3 dl vízet. Sózzuk, borsozzuk, és az apró kockára vágott paradicsomot, paprikát is rádobjuk. Lefedve kis lángon kb. 25 percig főzzük.
  3. Beletesszük a zöldborsót, a fokhagymát belepaszírozzuk, és az elfőtt levét pótoljuk. Továbbra is kis lángon még kb. 25 percig puhára főzzük.
  4. A tejfölt a liszttel simára keverjük, majd a pörkölt levével higítjuk egy kicsit.
  5. Hozzáadjuk a tejfölös keveréket a pörkölthöz, ha kell, utánaízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 640
elküldve: 1
receptkönyvben: 138
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Jucci

Mióta szakács: 2011.07.11.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös csirkeragu zöldborsóval, csirkepaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

573
vöröshagyma 1 nagy fej
csirkecomb 2 db
csirkemell filé 1 db
csirkeszárny 2 db
fűszerpaprika 1 ek
bors 1 kk
0 ízlés szerint
paradicsom 1 db
paprika 1 db
zöldborsó 40 dkg
fokhagyma 4 gerezd
tejföl 2.5 dl
finomliszt 2 evőkanál
napraforgó olaj 2 ek