Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkeragu mexikói zöldségekkel

Csirkeragu mexikói zöldségekkel
Csirkeragu mexikói zöldségekkel
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régóta fel szerettem volna használni a mélyhűtőben megbúvó zöldségkeveréket, ez lett belőle. A párom - aki nem szereti a borsót - két tányérral is evett. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Rizzsel tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőben az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk.
  2. A felkockázott csirkemellet hozzáadjuk, sózzuk, fehéredésig párszor megkeverjük.
  3. Beleöntjük a zöldségkeveréket, kevés vizet öntünk alá, és megpároljuk a zöldeket.
  4. Fűszerezzük ízlés szerint ételízesítővel, borssal és metélőhagymával.
  5. Ha minden megpuhult, akkor a liszttel elkevert tejföllel összekeverjük. Még egyet rottyan, és kész.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 835
elküldve: 2
receptkönyvben: 271
elkészítve: 9/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Kataa

Mióta szakács: 2010.06.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges csirkeragu, tejfölös csirke zöldséggel, mexikói csirke, csirkeragu mexikói zöldséggel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kaboszi
kaboszi Thu, 2012-02-02 15:41

Én ezt már csináltam és nagyon fincsi ajánlom mindenkinek

734
csirkemell filé 2 db
vöröshagyma 1 közepes fej
mexikói keverék 50 dkg
tejföl 175 g
finomliszt 1 evőkanál
napraforgó olaj 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
snidling 0 ízlés szerint
víz 0.5 dl