Csirkés-bulguros egytálétel recept

Csirkés-bulguros egytálétel
Csirkés-bulguros egytálétel
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mostanában szívesen főzök bulgurral, és szeretem az egytálételeket, volt itthon csirkemell, répa, bulgur, ez lett belőle. :)

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bulguros hús, csirkemell bulgurral
Szólj hozzá!

elkészítés

Előkészítés

  1. A húst és a zöldségeket felkockázzuk.
  2. A leveskockából 1 liter vízzel húslevesalapot főzünk.

Elkészítés

  1. A kókuszolajon megdinszteljük a hagymát, ha jó, hozzáadjuk a felkockázott húst, és egy kicsit pirítjuk.
  2. Ha megpirult a hús, hozzáadjuk az ételízesítőt, borsot és a rozmaringot, majd felöntjük a húsleves 3/4 részével.
  3. Ha a hús már félig puha, beletesszük a zöldségeket, majd a bulgurt is, és a maradék húslevest, és puhára főzzük!
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 35
össznézettség: 33 976
elküldve: 3
receptkönyvben: 339
elkészítve: 18/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Horandra

Mióta szakács: 2013.07.31.
40 recept
hirdetés

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

481