Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés-gombás gnocchi

Csirkés-gombás gnocchi
Csirkés-gombás gnocchi
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Villám ebédre volt szükség. Házi készítésű gnocchi-val természetesen sokkal finomabb, de most nagyon sürgetett az idő...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felteszünk vizet a gnocchinak, mikor forr, beletesszük a tésztát, és pár perc múlva már le is szűrjük.
  2. A csirkét apróra felkockázzuk, olívaolajon elkezdjük sütni, mikor kifehéredett, hozzáadjuk a leszűrt gombát, és együtt főzzük tovább.
  3. Közben felkarikázzuk az olajbogyót, ha végeztünk, adhatjuk is hozzá a csirkéhez.
  4. Kicsit összefőzzük, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal megszórjuk, végül ráöntjük a tejfölt, és reszelünk bele sajtot. Pár percet még rotyogatjuk, hogy sajt elolvadjon.
  5. A leszűrt gnocchit összeforgatjuk a tejfölös szósszal. Lehet is tálalni.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 465
elküldve: 5
receptkönyvben: 218
elkészítve: 11/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
64 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-tejfölös gnocchi csirkehússal, gombás-csirkehúsos gnocchi, gnocchi csirkehússal és gombával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

556
gnocchi 50 dkg
csirkemell filé 25 dkg
gomba 175 g
zöld olajbogyó 5 dkg
tejföl 200 g
sajt 15 dkg
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek