Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés saslik 2. - zöldségekkel

Csirkés saslik 2. - zöldségekkel
Csirkés saslik 2. - zöldségekkel
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre itt  a jó idő!!:) És eljött a kerti parti ideje. A nyár egyik legkedveltebb ételei a grillen készült finomságok.

hozzávalók / 4 adag

A saslikhoz

A páchoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet és a cukkinit felkockázzuk.
  2. A hagymákat negyedekre vágjuk, a gombát megtisztítjuk, és az elkészített pácba tesszük.
  3. Saslik pálcikát beáztatjuk vízbe, hogy sütés közben ne égjen el.
  4. Tetszés szerint a pálcikára húzzuk a hozzávalókat.
  5. Grillrácson megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 65 450
elküldve: 22
receptkönyvben: 1 226
elkészítve: 23/38
Facebookon megjelent: -

szakács

-Nono

Mióta szakács: 2011.04.03.
36 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett saslik, csirkés saslik gombával-cukkinivel

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

moncsicsi83
moncsicsi83 Wed, 2014-06-04 10:35

Lehet értelmezési problémáim vannak, de itt ezt hogy értelmezzem?
A hagymákat negyedekre vágjuk, a gombát megtisztítjuk, és az elkészített pácba tesszük.
A gombát raktad pácba, nem a húst, vagy mindent pácba raksz?
köszi

315
csirkemell filé 50 dkg
vöröshagyma 5 közepes fej
cukkini 3 nagy db
fokhagyma 1 fej
gomba 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
bazsalikom 0 ízlés szerint