Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés szendvicskrém

Csirkés szendvicskrém
Csirkés szendvicskrém
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

-

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kis kockára vágott csirkecombot apróra vágott újhagymával és vöröshagymával együtt vajban megpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, felöntjük kevés alaplével. Kevés szaftban puhára pároljuk.
  2. Amikor kihűlt, ledaráljuk szafttal együtt az ételt. Főtt tojást is darálunk hozzá. Adunk hozzá még mustárt, csipetnyi porcukrot, rengeteg apróra vágott petrezselymet, egy kis kézmeleg vajat, majd szinte habosra keverjük.
  3. Friss kenyérre kenve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 9 821
elküldve: 4
receptkönyvben: 197
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Buday Péter

Mióta szakács: 2015.09.02.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkekrém, szendvicskrém csirkehúsból

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

318
csirkecomb 2 db
vaj 5 dkg
főtt tojás 2 db
mustár 3 dkg
újhagyma 3 közepes db
vöröshagyma 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
porcukor 0.5 dkg
petrezselyem 2 csokor
alaplé 1 dl