Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.

Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.
Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tartalmasabb levesek mellé szoktam készíteni ebédre, de önmagában is megteszi vacsorára.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a húst, ízesítjük, és átsütjük.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, és még főzzük egy rövid ideig, majd a ragut összekeverjük a kifőtt, leszűrt tésztával.
  3. Sütőtálba vagy tepsibe tesszük, tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és jól átsütjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 14 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 19 437
elküldve: 6
receptkönyvben: 228
elkészítve: 14/15
Facebookon megjelent: -

szakács

klivi

Mióta szakács: 2011.01.09.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

penne bolognai módra csőben sütve, bolognai rakottas, rakott penne bolognai módra

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-02-17 22:39

Nagyon jó ötlet ez a tepsis bolgnai penne. Köszi a receptet, a hétvégén elkészítem!

588
darált sertéshús 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
passzírozott paradicsom 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
penne 50 dkg
olívaolaj 1 ek
sajt 10 dkg