Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült hagymás-tejfölös csirkecombok

Csőben sült hagymás-tejfölös csirkecombok
Csőben sült hagymás-tejfölös csirkecombok
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető. Laktató :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, besózzuk.
  2. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával.
  3. Egy tűzálló tálat kivajazunk.
  4. A csirkecombokat megforgatjuk a fűszeres lisztben, majd a kivajazott tálba fektetjük őket, és a megmaradt lisztet egyenletesen rászórjuk.
  5. A vöröshagymát karikára vágjuk, és rátesszük a csirkére, majd megszórjuk reszelt sajttal (ami lehet füstölt sajt is).
  6. A tejfölt elkeverjük az olajjal (én még szoktam hozzátenni zúzott fokhagymát, de ez ízlés kérdése), majd ráborítjuk a csirkére.
  7. Előmelegített sütőben sütjük kb. 50-60 percig, majd levesszük a tetejét a tálnak vagy az alufóliát, és további 20-30 percig pirítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 10 181
elküldve: 6
receptkönyvben: 105
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nickye

Mióta szakács: 2013.10.05.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Nem lehet abbahagyni csirkém, tejfölös csőben sült csirke, sajtos-hagymás csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Katarina956
Katarina956 Thu, 2014-01-09 10:02

Valoban furcsa, hogy tejsesen megegyezo receptek kerulnem fol, csak mas nevet adnak az etelnek!Mar egyszer en is irtam errol bejegyzest-tudnillik, ugyanilyen recept mar van font, csak nem lehet abbahagyni csirke neven!!!Az,hogy 1/2 k.kanallal tobb,vagy kevesebb vlamilyen hozzavalo,attol az meg ugyanaz a recept.Elaludtak a szerkesztok! Udv. Kata

94nekochan
94nekochan Fri, 2013-12-06 12:16

most komolyan letörölted a régi agyonkritikázott receptet és felraktad mégegyszer más címmel? igényes.

719
csirkecomb 6 db
finomliszt 6 púpozott ek
1 ek
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
majoranna 1 teáskanál
bors 1 teáskanál
fokhagyma 4 gerezd
vöröshagyma 1 nagy db
sajt 25 dkg
tejföl 350 g
olívaolaj 4 ek
vaj 4 dkg