Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült karalábé Marcsisef konyhájából

Csőben sült karalábé Marcsisef konyhájából
Csőben sült karalábé Marcsisef konyhájából
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A karalábé sütve is finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hámozott karalábét ceruzányi csíkokra vágjuk, felöntjük 3 dl vízzel, ráöntjük a tejszínt, felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, fedő alatt puhára pároljuk.
  2. A tokányra vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és 5 dkg vajon puhára sütjük.
  3. A leszűrt karalábét egy kivajazott tűzálló tálba terítjük, erre jön a sült csirkemell.
  4. A karalábé főzőlevét liszttel besűrítjük, és ráöntjük a csirkemelles karalábéra. Megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben (200C fokon) 10 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 277
elküldve: 1
receptkönyvben: 102
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült zöldséges, csirkés karalábé gratin

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

467
karalábé 60 dkg
csirkemell filé 40 dkg
trappista sajt 10 dkg
főzőtejszín 2 dl
vaj 7 dkg
finomliszt 3 evőkanál
petrezselyem 1 csokor
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint