Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült karfiol és brokkoli

Csőben sült karfiol és brokkoli
Csőben sült karfiol és brokkoli
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Alacsony zsír-és szénhidráttartalmú, tartalmas, finom ebéd vagy akár hús mellé köret.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit, karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és lobogó sós vízben majdnem puhára főzzük, leszűrjük.
  2. A zöldségeket egy tűzálló tálba tesszük, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, meglocsoljuk a tejföllel vagy creme fraiche-sel.
  3. A tetejét beborítjuk sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
  4. Tálaláskor friss metélőhagymával megszórjuk a tetejét.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 14 473
elküldve: 4
receptkönyvben: 287
elkészítve: 12/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Szofika

Mióta szakács: 2010.09.24.
104 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémsajtos brokkoli és karfiol, csőben sült sajtos karfiol és brokkoli, sajtos brokkoli és karfiol

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

juliett17
juliett17 Tue, 2014-01-14 14:56

Nagyon finom lett, köszi a receptet! Felturbóztam egy kis feta sajttal isteni lett =)

416
brokkoli 25 dkg
karfiol 25 dkg
crème fraîche 150 g
sajt 6 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
snidling 3 szál