Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült párizsis tészta

Csőben sült párizsis tészta
Csőben sült párizsis tészta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha valaki valami újat is szeretne csenni a szürke, húsos étrendjébe. :))

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük, de csak félkeményre. A besamelt elkészítjük.
  2. A hagymát olajon megpirítjuk a párizsival. 
  3. A kifőtt tésztát olajozott hőálló tepsibe szűrjük, megsózzuk, és fél adag besamelt öntünk rá, majd rárakjuk a hagymás párizsit és a maradék besamelt.
  4. Majd ismét megsózzuk, és előmelegített 200 fokos sütőben megsütjük.
  5. Melegen tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 947
elküldve: 1
receptkönyvben: 85
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Niki44

Mióta szakács: 2012.11.10.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

párizsis tészta, besameles párizsis tészta, csőben sült párizsis tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

641
tészta 50 dkg
párizsi 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
hollandi mártás 5 dl
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint