Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült töltött csirkemell brokkolival

Csőben sült töltött csirkemell brokkolival
Csőben sült töltött csirkemell brokkolival
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem tudtam, milyen nevet adjak ennek az ételnek, nem akartam, hogy túl hosszú neve legyen, és anya azt mondta, nézzem meg, milyen névnap van. Többek közt Wilibáld névnap volt, erről a névről eddig még nem is hallottam. Így lett a neve Wilibáld csirketál.:)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket kifilézzük, ha szükséges kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Mindegyikre rakunk egy-egy bébikukoricát és 1-2 aszalt paradicsom karikát, majd felgöngyöljük.
  3. Egy tűzálló tálat aljára csorgatunk kevés olajat, és szorosan egymás mellé belerakjuk a feltűrt csirkemelleket.
  4. Melléjük rakjuk a megtisztított brokkoli rózsákat. 
  5. A tejfölt a reszelt sajttal és a tojással simára keverjük, és ráöntjük a tálban levő ételre.
  6. Sütőben 4-es fokozaton (180 fok) kb. 45 perc alatt készre sütjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 776
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Wilibáld csirketál, zöldségekkel töltött csirke, sajtos-tejfölös csirkemell töltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

593
csirkemell filé 80 dkg
csöves kukorica 6 db
szárított paradicsom 6 db
tejföl 7 ek
sajt 20 dkg
tojás 1 db
brokkoli 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek