Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokikosár mascarponés krémmel

Csokikosár mascarponés krémmel
Csokikosár mascarponés krémmel
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Papp Emese remek receptje, ami hamar elkészül, látványos és nagyon finom is!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Gyors desszert, akár hétköznap is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mignon papírt ecsettel kenjünk be olvasztott csokival.
  2. Tegyük pár percre a mélyhűtőbe, majd ha megdermedt, kenjünk rá még egy réteget, ezt is hűtsük.
  3. Szedjük le óvatosan a papírt, a krém elkészítéséig tartsuk hűtőben.
  4. Krémhez a mascarponét keverjük össze ízlés szerint porcukorral, és felvert tejszínhabbal lazítsuk, majd csillagcsöves zsákból nyomjuk a kosárkákba.
  5. Díszítsük kedvünk szerint, akár friss gyümölccsel is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 23 685
elküldve: 8
receptkönyvben: 298
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

biribarika

Mióta szakács: 2011.02.04.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter, Valentin-nap
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes mascarponekrémmel töltött csokikosár, mascarponekrémes csokidesszert, csokikosár tejszínes krémmel töltve

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mesterházy Győzőné
Mesterházy Győzőné Sat, 2016-05-14 07:53

Sajnos, több kosárka is eltört, miközben próbáltam a papírt lefejteni róla. De amelyik egyben maradt, a valóban látványos - és nagyon finom is.

dmse
dmse Wed, 2013-10-09 16:41

Elsöprő sikert aratott ;) Köszönöm az ötletet!

biribarika
biribarika / biribarika Tue, 2012-02-07 16:50

Szia,6 biztosan ,de függ mekkora a mignon papírod.Mikor én készítettem nem mértem semmit,csak a recept végett kellett pontosítani a mennyiséget.

388
étcsokoládé 10 dkg
mascarpone 25 dkg
porcukor 5 dkg
habtejszín 2 dl