Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokis kekszszalámi

Csokis kekszszalámi
Csokis kekszszalámi
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mint már az előbbi receptnél írtam, nagyon szeretem a diót, meg eleve az édességet. Bátran ajánlom mindenkinek. Ha tovább áll finomabb, mert a kekszdarabok jobban megpuhulnak!!!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet, cukrot, kakaóport felfőzzük és állandó keverés mellett, forrás után még 5 percig főzzük. Utána hozzáadjuk a Ramat, lisztet, diót, s végül az összetört kekszet.
  2. Folpackba téve rudat formálunk belőle, szorosan feltekerjük, és hűtjük. Minél tovább áll, a keksz annál jobban megpuhul benne.


 

  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 32 843
elküldve: 12
receptkönyvben: 456
elkészítve: 14/21
Facebookon megjelent: -

szakács

kuksi09

Mióta szakács: 2011.05.14.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: húsvét, karácsonyi édességek, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pöttyöske, kekszszalámi kakaósan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Elena
Elena Tue, 2012-01-24 16:59

Én már készitettem, nagyon finom,és mutatós is!

1642
dió 20 dkg
háztartási keksz 40 dkg
tej 1.5 dl
margarin 25 dkg
cukor 40 dkg
rum 1 ek
cukrozatlan kakaópor 3 dkg
finomliszt 2 csapott ek