Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokitálak

Csokitálak
Csokitálak
13 perc / előkészület: 10 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Láttam videókat ilyen kelyhekről, és nagyon megtetszettek. De én nem tejszínhabbal töltöttem, hanem színes cukrokkal. Nagyon tetszett mindenkinek, és könnyű is elkészíteni. Mutatós édesség.

hozzávalók / 5 adag

Barna kehely

Fehér kehely

Tálaláshoz

ajánlat

Nagyon mutatós lehet tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel.

Szólj hozzá!

elkészítés

Barna kehely

  1. Felolvasztjuk a csokoládét vízgőz fölött.
  2. Egy zsírpapírt terítünk ki, és egy kanállal kis talpakat helyezünk rá a csokiból.
  3. Felfújjuk a lufikat, és egy kicsit hagyjuk hűlni a csokit, hogy ne pukkanjanak ki a lufik.
  4. Mikor már nem túl forró, belemártjuk egyesével, és a talpakra helyezzük.
  5. Mikor megdermedtek a csokikelyhek, a lufikat kilyukasztjuk, és tetszés szerint megtöltjük.

Fehér kehely

  1. Ugyanaz a folyamat, mint az elsőnél.

Tálaláshoz

  1. Nyomhatunk bele tejszínt vagy akár cukrokkal is megszórhatjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 791
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gega

Mióta szakács: 2016.03.05.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokoládé tálak, csoki tányér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

481
csokoládé 10 dkg
napraforgó olaj 1 ek
fehér csokoládé 10 dkg
napraforgó olaj 1 ek
oreo keksz 5 db
gumicukor 100 g
színes cukorka 8 ek