Ez a csokoládétorta mindig osztatlan sikert arat. Egyáltalán nem édes, s nem nehéz sütemény. Talán egyetlen hibája, hogy előző nap már tudni kell, hogy másnap épp ilyet fogunk kívánni.
Egy piskótával is szoktam készíteni, amit 3 részre vágok, 1 liternyi tejszínnel - s arányosan a hozzávalókkal - töltöm, a tetejét pedig csupán tiszta kakaóporral hintem. Nagyon ízléses úgy is, hogy látni, ahogy kiduzzad a finom krém a lapok közül.
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Nagyon jól néz ki,sőt.....mennyei!Köszi szépen!Ahogy látom a receptek is, egyre több gesztenyés, meg csokis, meg kakaós édesség keletkezik a kezek alatt, mind arra hajaz, hogy közelednek az Ünnepek!!Hogy már töltött húsokról ne is beszéljünk!Szóval, hajrá jöjjön ez a csodatorta.:-) Éva-Anyóca
Köszönöm szépen :o) Sok sikert hozzá!!
Ez fantasztikusan néz ki! GYÖNYÖRŰ! Gratulálok! És biztosan nagyon finom is! Augusztusban lesz legközelebb alkalom, amire elkészíthetem:-) Már alig várom!!!!