Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokitorta vicácska konyhájából

Csokitorta vicácska konyhájából
Csokitorta vicácska konyhájából
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármit változtatok a tortáimon, mindig nagy sikere van :)

hozzávalók / 12 adag

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást a cukorral habosra keverjük, majd ebbe óvatosan széles fejű fakanállal beleforgatjuk a kakaós-sütőporos lisztet.
  2. Ezután előmelegített sütőben, kapcsos tortaformában megsütjük a piskótát. Ha megsült, félretesszük hűlni.
  3. Krém: Megfőzzük a csokipudingot. Felolvasztjuk a csokit és felverjük a habtejszínt. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a csokival és a tejszínnel.
  4. A piskótát felvágjuk, megtöltjük a krémmel, majd a tortabevonóval is bevonjuk.
  5. Végül felverjük a habtejszínt és díszítjük a tortát.
     
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 109
elküldve: 5
receptkönyvben: 71
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

vicácska

Mióta szakács: 2011.12.04.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

csokitorta másképp, csokoládétorta, csokikrémes torta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

371
tojás 5 db
cukor 5 ek
finomliszt 5 evőkanál
sütőpor 1 csomag
cukrozatlan kakaópor 2 ek
csokoládés pudingpor 1 csomag
tej 0.5 l
cukor 5 ek
tejcsokoládé 100 g
habtejszín 2 dl
tortabevonó 200 g
habtejszín 2 dl
narancs 1 közepes db
színes cukorka 1 ek