Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokoládéhab Kata konyhájából

Csokoládéhab Kata konyhájából
Csokoládéhab Kata konyhájából
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hiányzott az édesség, hiába voltunk túl a nagy karácsonyi zabáláson. Volt itthon ét- és tejcsoki, maradék Hulala habtejszín, hát gyorsan gyártottam egy kis nyalánkságot :) Tortába is szoktam tölteni, az elmúlt időszakok szülinapi tortáiba ezt kéri a család.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ét- és tejcsokoládét megolvasztjuk 1.5 dl Hulala habtejszínnel.
  2. 5 dl Hulala habtejszínt kemény habbá verünk.
  3. A visszahűtött, olvasztott csokoládét a felvert habhoz öntjük.
  4. A kész habot poharakba kanalazzuk, a hűtőben lehűtjük. Egyszerű, gyors, olcsó és nagyon finom! :)
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 904
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

M.Kata

Mióta szakács: 2009.10.14.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap

receptkategóriák

egyéb elnevezések

poharas csokikrém, tejszínes csokikrém, házi csokikrém, csokihab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

452
étcsokoládé 10 dkg
tejcsokoládé 10 dkg
növényi habtejszín 6.5 dl