Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokoládés répatorta

Csokoládés répatorta
Csokoládés répatorta
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Csokoládés finomságok aranykönyvéből származik a recept, házi baracklekvárral a legjobb.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokit vízgőz fölött felolvasztjuk, a répát finomra reszeljük, a diót apróra vágjuk.
  2. A lisztet, kakaót, sütőport, szódabikarbónát, fahéjat, szegfűszeget, gyömbért összekeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát, diót és a kókuszreszeléket.
  3. A tojásokat az olajjal és a cukrokkal habosra keverjük, majd felváltva az olvadt csokival hozzáöntjük a lisztes keverékhez. Végül hozzáadjuk a répát is.
  4. Sütőpapírral kibélelt 33x23 cm-es tepsibe öntjük, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 33×23 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 172
elküldve: 5
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

lills

Mióta szakács: 2012.06.09.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

csokis répatorta, csokoládés sárgarépa torta, répatorta csokisan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

371
finomliszt 220 g
cukrozatlan kakaópor 40 g
sütőpor 8 g
szódabikarbóna 0.5 teáskanál
fahéj 1 teáskanál
szegfűszeg 0.5 teáskanál
gyömbérpor 0.5 kávéskanál
dió 50 g
mazsola 90 g
kókuszreszelék 50 g
cukor 160 g
vaníliás cukor 1 csomag
tojás 3 db
napraforgó olaj 1.25 dl
sárgarépa 320 g
étcsokoládé 130 g